duminică, 2 martie 2008

farmecul violent al barbatilor in uniforma

ah, nimic nu se compara cu un barbat in uniforma! poate doar 2 sau 3 sau cat mai multi barbati in uniforma stransi la un loc. undeva unde poti sa-i vezi.

ultima data mi-au induiosat inima mica si rosie de cireasa simtitoare in gura humorului. duminica, in chioscul din centrul urbei. intr-un frig muscator ajutat si de un vant dement, canta o fanfara.

compusa din barbati zdraveni, cu mustata pe oala. desi nu era momentul sa te opresti in loc, am ramas stana de piatra pt. ca straluceau. aveau uniforma. nu orice uniforma, ci rosie, cu epoleti. mmmmmmm.

de fapt, ce zic eu aici...cred ca orice uniforma purtata de un barbat este complet satisfacatoare. de la militar pana la doctor, de la mecanic auto pana la politist. de la vladica pana la opinca.

cum il imbraci in uniforma, barbatul capata valente noi, nebanuite. devine un semizeu puternic, vrei sa-l ai de partea ta. simti ca poate, ca stie, ca vrea.

e razbatator, sexi, smecher, tartor. stapan al inelului. vrei sa il rogi sa te lase sa il atingi. sa impartasesti putin din magie. sa-i ceri indurare.

de cand ori vad barbati in uniforma incep sa zambesc tamp. imi vine sa folosesc orice tertip ca sa raman cat mai mult timp pe langa ei. sa respir din autoritatea lor.

dc as fi sigura ca ar fi si ei de acord, mi-as lua din cand in cand cate o zi libera. doar ca sa stau pe lg barbatii in uniforma care-mi apar in viata.

cred ca ei sunt constienti de magie si profita de ea din plin. simt si ei ca hainele astea croite pe masura le adauga un plus de magie. devin aroganti un pic. asta ii face cu atat mai atragatori.

pt. ca vreau sa ma inconjor pe cat posibil de lucruri care-mi plac, am studiat problema. cei mai multi barbati in uniforma la un loc se intalnesc pe 1 decembrie la Arcul de Triumf.

dc te scoli de dimineata si prinzi loc in fata, sarbatoresti ziua ta libera intr-un mod fascinant. petrecand din ochi cu tandrete si pofta fiecare barbat in uniforma din cele cateva sute care trec.

pompieri, parasutisti, vanatori de munte, stati putin! marinari, trupe speciale, piloti, unde va grabiti asa?

dar pana atunci mai e aproape un an. si inafara de o fanfara bucovineana peste care dau intamplator, nu se prefigureaza mare lucru.

e drept, pot sa acuz dureri in partea stg desi nu am nimic. sau sa ma duc cu masina la service pt. un zgomot ciudat, desi e perfecta. sau sa conduc cu mare viteza unde stiu sigur ca e radar.

efortul ar fi minim iar cheltuiala ridicola pe langa placere. placerea de a sta lg barbati in uniforma.

17 comentarii:

Luciana spunea...

...nu,nu, aici subiectul trebuie aprofundat. Una este uniforma alba, cu epoleti, imbracind o corp atletic, cu cascheta asezata regulamentar peste un chip ars de soare, cu cozorocul adumbrind niste ochi verzi, si alta este uniforma bleu-ciel, asortindu-se asa de frumos cu niste ochi albastri, cu acea privire inteligenta, de aviator...Despre pompieri nu stiu povesti prea multe, dar asta spuneam, ca subiectul trebuie analizat...:-)

Mihai spunea...

Da' o uniforma de instalator?

Anonim spunea...

hm... mie uniforma nu-mi spune nimic (nici de bine, nici de rau). da', dupa asa articol, promit sa fiu mai atenta. cine stie ce-oi fi pierdut pana acuma?

Monica spunea...

cred, atunci, ca suferi ca s-a eliminat zeghea dungata din inchisori:)

Anonim spunea...

Dupa cum o stiu eu pe cireasa prietena, chiar si instalatorii, mecanicii auto, curierii si oricine altcineva poarta o uniforma, merita atentie :) Pacat ca s-a scos uniforma la liceeni..

another cherry spunea...

luciana, sigur ca tb aprofundat, eu nu am incercat decat sa deschid sb. si uite ca bine am facut:)

mihai, nu nu merge aia de instalator. din simplul motiv ca nu e una singura pt toti, ci pun ei ce le trece prin cap:)

femeie simpla, zau ca merita un pic de interes. nu ma pierd eu degeaba cu firea:)

monica, da!:)

cum ma cunoaste a cherry

Anonim spunea...

...ma gindesc acum la uniforma de instalator. Sa fie neagra, cum sunt cele ale trupelor de comando, neaparat cu manusi si, desigur, cu cagula. Sa se miste instalatorul agil si elastic printre tevile, robinetele, garniturile,fittingurile si toate misteriile alimentarilor cu apa casnice, mut ca un peste si priceput ca...aaaaa...Robert de Niro :p

Monica spunea...

@pt faza cu instalatorul, instalatorul polonez nu are o uniforma frumushica??
http://monicaspune.blogspot.com/2007/01/dilema-2.html

another cherry spunea...

luciana, neaparat mut ca un peste, bine ai zis tu:). altfel e moarta in cotetz treaba.

dar ezit intre poza propusa de monica, unde instalatorul e un fel de vanator tirolez si ce propui tu, ca venit din trupele speciale...

B spunea...

uniforme, huse, same thing.
oamenii nu vor sa se zgarie :)

another cherry spunea...

problema e ca eu cam vreau sa-i zgarii...mrrrrrr:)

Diana Adela Martin spunea...

nu stiu daca exista vreo uniforma doar a lor, dar eu ma dau in vant dupa barbati evrei. si pe cuvant de nu ii recunosc dintr-o clipita. asa-mi apar: barbati cu uniforma de evrei ;)

another cherry spunea...

vai diana, ce-ai trezit in mine: un monstru! te inteleg perfect. pt ca nici eu nu stiu dc e vreo uniforma speciala, dar eu mor dupa barbatii cu nasul coroiat. care-mi apar mereu in uniforma barbatilor cu nasul coroiat:)

Diana Adela Martin spunea...

studiile mele arata ca cea mai mare incidenta de nasuri coroiate se intalneste in cazul populatiei de etnie maghiara. Yoy!

another cherry spunea...

multumesc mult pt info. imi pun cateva lucruri intr-o boccea si dusa mi-s:)

Cristina spunea...

ma adaug si eu la lista de preferinte "mai degraba freaky" cu pasiunea mea pentru uniforma barbatilor cu o claie de par si urechi clapauge. :)

Anonim spunea...

@Cristina:dadada-urechi clapauge.dadada-par ciufulit,claie de par,obraz nebarbierit un pic
In rest,DA!barbatilor in uniforma.Ii gasesc agresiv de atragatori :))topul meu:
1.jandarmi 2.mecanic auto. 3.aviator.4.politist. 5.toti!:))