duminică, 16 martie 2008

spaima tantarilor

am informatii sigure ca populatia de tantari a planetei se va imputina dramatic in anii care urmeaza.

si ca singurul mod in care vom mai putea sa-i mai vedem va fi in vacante. daca vom avea timp si bani sa mergem in rezervatii special amenajate. unde vom fi indrumati de catre un ghid anume antrenat sa-i gaseasca.

si asta pentru ca janis, un indian, lucreaza fara somn la londra. mai precis studiaza, in cadrul unui PhD, ritualurile de imperechere ale tantarilor. face asta cu ganduri ascunse. de a le decima randurile. fara mila.

cand intreb oamenii cu ce se ocupa, astept raspunsuri destul de previzibile. sunt contabil. sudor. vanzator de telefoane. coshar. profesor. fochist.

de-aia cand aud ca cineva se ocupa cu ceva atat de maret si totodata de nisa, ma apuca tot felul de idei. raman mereu traznita ca pt fiecare lucru marunt de pe lumea asta exista cineva care ia lucrurile ff in serios.

cand auzi faptele, ti se pare ca e vreun pervers deghizat in om de stiinta. adica uite, in loc sa obtina bucurie din televizor sau intalniri cu gagicile, el sta si se uita cum fac dragoste tantarii. mare ti-e gradina, Doamne!

am ascultat cu oroare metodele lui asa zis-stiintifice.

cum inchide niste tantari masculi intr-o camera speciala pt tantari si nu-i lasa sa faca sex o vreme destula. si apoi cum baga cu forta in camera o femela tantar. si, va dati seama! practic o obliga sa faca sex in grup in fata lui. si trage din modul in care se petrec lucrurile niste concluzii.

si cum apoi le priveaza total de sex pe alte femele de tantari. ele se dau de ceasul mortii si au probabil o cadere psihica. in urma careia incep sa se comporte ciudat. si el se uita la chinurile lor si trage si din asta niste concluzii.

ce fel de om ar face asa ceva? si oare ce o fi raspuns janis pe vremea cand era copil si l-a intrebat mama lui ce vrea sa se faca cand va fi mare?

cand veti iesi in vreo seara de vara la o terasa si n-o sa va ciupeasca nimeni. sau cand veti dormi somn linistit, fara bazaieli, cu fereastra data de perete, sa va ganditi la el.

nu are inca o familie si probabil lumea rade cand aude cu ce se ocupa. dar janis lucreaza acum intens pt ca noi sa avem o viata mai buna. lucreaza din zori si pana in noapte. cand cade lat.

iar tantarii ar face bine sa-si incheie cat mai curand socotelile cu viata. pt ca destinul lor este pe maini rele.

janis ii prinde, ii sechestreaza si ii pune in situatii umilitoare. si asta este doar inceputul.

2 comentarii:

Monica spunea...

eu cred ca janis era in copilarie ca fratele meu care, la 3 ani, fu surprins de mama jucandu-se cu cowboy-ii si indienii, rapunandu-l pe unul si declarand cu emfaza: a plecat la lupta si a murit, ca l-au piscat tantarii.

another cherry spunea...

:))
deci nu e singur janis pe lume.
dar uite, probabil ca fratele tau si-a revenit intre timp. ori janis face din ce in ce mai rau...