vineri, 21 martie 2008

uratii care pot

iertare, iar m-am intors la janis. da-da, indianul care stie cu tantarii si cu fluturii. ce sa fac, m-a impresionat. o sa-mi treaca.

m-am intors pt ca in we am cunoscut nu mai putin de 6 indieni. 5 foarte frumusei si unul tare urat. e, asta urat e taman janis. si uite ca despre el tot bat apa in piua. janis in sus, janis in jos.

mama, sa stii ca nu e ce crezi. lasa pernele si purceii si terenul in lada de zestre. n-a venit vremea lor.

dar de fapt asta e tema.

cum a pus piciorul in romania, janis s-a uitat repede in jur. a vz si a si agatat pe loc o fata frumoasa. cu o claie de par cret si ochi negri adanci. intr-o statie de autobuz. tin si acum legatura, ca l-am verificat.

pt ca fata nu a avut atunci timp sa faca lucruri cu janis, repet, uratul de janis, el s-a gandit putin. s-a uitat in jur si a agatat din nou. o fata tare draguta, austriaca. cu ochi limpezi albastri si nas simpatic. pe care a gasit-o in bucuresti, culmea.

au petrecut noaptea impreuna. din cei 5 indieni tare frumusei, in fel si chip, fata l-a ales pe janis. cel de-al saselea. urat. urat tare dar destept si capabil.

unde vreau sa ajung e ca toti frumuseii aia au plecat acasa cu buza umflata in ceea ce priveste fetele. desi credeti-ma. erau toti parca luati de la bollywood. care mai de care mai chipes, in diverse feluri.

dar janis e simpatic. si destept. si stie sa-si faca loc pe lumea asta. in business si in inimile fetelor cu ochi negri adanci si limpezi albastri.

ne-am gandit mult la asta eu si a cherry. la ce barbati frumosi am intalnit in ultima vreme. avem exemple clare. p, j, c, etc. si cum ne-am entuziasmat in privinta lor. dar cum s-au dovedit, frumuseii astia, aparent foarte indemanatici cu femeile, sa fie un bluff.

am incercat sa-i ajutam. sa le aratam calea. sa ii indrumam. cum se ajunge in pasi simpli la inima unei cirese. dar degeaba. era numai gura de ei. ca si cainii care latra mult dar nu musca. frumuseii n-au stiut sau n-au putut musca.

si cum vine un urat cu atitudine si carisma. si face diferenta.

jos palaria pt janis si altii ca el. pana acum radeam de zicala aia, si uite ca de fapt rad in continuare, in timp ce scriu. cu "doar frumusetea interioara conteaza".

dar zau ca in cazul asta, the janis situation, asa a fost. si si in multe alte cazuri din jur.

hm.

ce sa mai intelegem?

3 comentarii:

dimitri spunea...

dat fiind ca eu nu fac parte dintre p j si c, imi permit sa raspund. Da, evident, bine ca ti-ai dat seama. Iar cat despre frumusetea interioara, pe de o parte nu e interioara, si pe de alta parte se masoara in... ok, ma duc sa ma culc.

dimitri spunea...

Lasand la o parte comentariul de camionagiu de adineauri (jack & friends), ceea ce spui e valabil si din punctul nostru de vedere. E foarte, extrem de frustrant. Pe de o parte poti sa te descurci absolut decent cu toate fetele despre care prietenii tai zic "mama uite-o pe aia", dar cu care esti mai mult ca sa-i oftici pe prietenii de care vorbeam. Si pe de alta parte te trezesti in situatii in care EA iti zice ceva si tu revii instantaneu la mintea de clasa a noua in care vrei sa-i arati cat de priceput esti la basket. Maturitatea ajuta, dar nu acolo unde chiar ar ajuta.

another cherry spunea...

iarta-ma ca am intarziat cu raspunsul. am fost plecata.
:)
tb sa vb mai mult despre asta dc ai timp. am tot felul de intrebari.